Rochii elegante de ocazie

Probabil ai fost invitata la multe evenimente. Fie ca este vorba de nunti, botezuri, cocktails, petreceri sau alte evenimente, este foarte importnat sa stii sa alegi o rochie de ocazie care sa te avantajeze. La nunti si botezuri se preteaza un model de rochie pretioasa, cu detalii si accesorii elaborate. Daca esti invitata la un  cocktail sau un party, iti recomandam rochiile de seara cu acceente casual. Daca vorbim de rochii pentru teatru, balet sau opera, trebuie sa alegi o rochie neagra. Rochia trebuie sa te reprezinte si sa te puna in valoare, deci modelul pe care urmeaza sa il imbraci este foarte important.
Fii atenta la urmatoarele detalii: o marime corespunzatoare, care sa nu faca cute in spate sau pe talie. Daca alegi o rochie cu maneci scurte sau lungi fii atenta sa nu te stranga. Daca iti alegi un model un taietura dreapta (slitz), fii sigura ca acesta este bine pozitionat pe picior.  In cazul decolteurilor: sanii mari trebuie bine sustinuti, iar bustul mic poate fi corectat cu un sutien adecvat. Lungimea rochiei de ocazie este de asemenea foarte importanta: cu rochiile midi / medii nu gresesti niciodata, rochia lunga / maxi este totdeauna in tendinte si avantajeaza orice tip de silueta, iar rochiile mini sunt doar pentru siluetele de invidiat, Rochia de ocazie trebuie sa fie eleganta si sa iti vina perfect, adica sa nu fie nici prea mare nici prea mica.
Nu este neaparat ca aceasta sa fie scumpa. Poti gasi si rochii de ocazii ieftine, care sa te puna in valoare si sa-ti ofere incredere !

Lasă un răspuns